Villanyszerelés kulcsrakészen​ I HajkON ​

Villanyszerelés kulcsrakészen

Kulcsrakész villanyszerelés és villanyszerelési munkálatok

Készenállunk a villanyszerelés elvégzésére akkor is, ha nincs elérhető projektje. Gazdag tapasztalatunkra és az Ön egyedi igényeire alapozva minőségi és működőképes villanyszerelést vállalunk, amely minden igényt kielégít. Odafigyelünk a részletekre, és gondoskodunk arról, hogy minden munkát szakszerűen, a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak megfelelően végezzünk. Villanyszerelés kulcsrakészen mesterfokon a HajkON-nál!

Elektroinštalácie

Cégünk a villanyszerelési munkálatokat a tervek alapján teljesíti, összhangban az érvényben lévő szabályozásokkal, kiemelt figyelmet fordítva a biztonságra. A teljes villanyszerelés részét alkotja a villámhárító felszerelése, valamint a vizsgálati jegyzőkönyv elkészítése is.

Villanyszerelés: A munkavégzés menete

Felmérés

Az ügyfél igényei alapján felmérjük a lehetőségeket és ellenőrizzük a munka kivitelezhetőségét. Igény esetén a projekt megtervezését is vállaljuk.

Kivitelezés megtervezése

A munka megkezdése előtt az ügyféllel együtt áttekintjük a lehetséges változásokat és vázoljuk a projekt végleges formáját.

Megvalósítás
elvégzése

Elvégezzük a meghatározott munkákat. Amennyiben több napos munkáról van szó, minden nap elemezzük a terv alapján elvégzett folyamatokat és az előrehaladást.

Jegyzőkönyv kiállítása

A munka végeztével ellenőrizzük a kivitelezett munkálatokat és elvégezzük a méréseket, valamint kiállítjuk a jegyzőkönyvet.

Az elkészült projekt átadása

A kész projektet átadjuk a megrendelőnek.

Keressen fel minket >>