Domov - HajkON

Villanyszerelés
mesterfokon

Villanyszerelési munkálatok, felülvizsgálatok, klímaberendezések és biztonsági rendszerek szakszerűen és időben

Get an Appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rólunk

Villanyszerelői
jártasság több mint 9 éves tapasztalattal

Komáromi villanyszerelő vagyok, csapatommal vállalatok és háztartások számára végzünk villanyszerelési munkálatokat, klímaberendezések, hőszivattyúk, biztonsági rendszerek, smart home rendszerek beszerelését és beüzemelését, valamint felülvizsgálatok és elektromos eszközök javítását. Szakértelmünket külföldi munkáinknak köszönhetően is gazdagítottuk, melyeket immár Komáromban és környékén kamatoztatunk, ahova innovációkat, emberközpontú hozzáállást, szakértelmet és korrekt árakat hozunk az elektromosság területén. Cégünk elsősorban nagyobb megrendelésekkel foglalkozik, de örömmel segítünk a kisebb elektromos berendezések javításában is.

elégedett ügyfél
100 +
kész projekt
500 +
elvégzett felülvizsgálat
+
év tapasztalat
0 +

Elvárásokat
felülmúló
problémamegoldás

Kereshet minket akár nagyobb projektekkel, mint egy családi ház teljes villanyszerelése vagy felülvizsgálat elvégzése, esetleg elektromos berendezések vagy kapcsolók javítása, az igények alapos felmérése után méltányos árajánlatot állítunk össze.

Miért mi?

Minden szempontból
megbízható villanyszerelő

A precíz villanyszerelési munkálatok képezik cégünk alfáját és omegáját. Kezünk közül kizárólag olyan munkák kerülnek ki, melyek készek és hibátlanok.

Szakértelem

Több mint 9 éve végzünk villanyszerelési munkálatokat, külföldi tapasztalatokkal is rendelkezünk és folyamatosan bővítjük tudásunkat.

Emberközpontú hozzáállás

Kereshet minket akár nagyobb projektekkel, mint egy családi ház teljes villanyszerelése vagy elektromos berendezésének megjavításával, elégedett lesz a probléma megoldásával.

Korrekt árak

Igényei alapos felmérése után méltányos árajánlatot állítunk össze.

Határidők betartása

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos az időpontok betartása, legyen szó kisebb vagy nagyobb projektről. Mivel nem szeretnénk, hogy projektje egy helyben toporogjon, mindent megteszünk, hogy az előre meghatározott időpontok betartásra kerüljenek.

Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat még ma és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minél gyorsabb és hatékonyabb megoldást tudjunk találni igényeire.

Miért döntsön mellettünk?

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, cégünk közművek ügyintézésére is specializálódott. Meg kell adnia fogyasztási helyének azonosítóját. Ezt követően minden szükséges lépésben segítünk, legyen szó a jelenlegi fogyasztási hellyel kapcsolatos módosításokról vagy új fogyasztási hely létrehozásáról. Segítünk Önnek biztosítani a folyamat gördülékeny lebonyolítását, hogy Önnek csak a legfontosabb dolgokra kelljen koncentrálnia és ne kelljen aggódnia az ügyintézés miatt.

A LOXONE okosotthon rendszer ára a konkrét kialakítástól és a munkakörtől függően változik, de általánosságban elmondható, hogy egy megfelelően megtervezett rendszer 10-20%-kal drágább, mint egy normál villanyszerelés. Ez az ár tartalmazza a világítás, a redőnyök, a fűtés, a szellőztetés szabályozását, valamint az energiagazdálkodást, ami hozzájárul az áram megtakarításához. Szakértői csapatunk személyre szabott ajánlatot készít, amely figyelembe veszi az Ön igényeit és preferenciáit, hogy otthona ne csak okos legyen, hanem hatékony és kényelmes is.

A várakozási idő az adott projekttől és az aktuális kapacitásoktól függ. Igyekszünk azonban általában 1-2 napon belül válaszolni a kérésekre. Sürgős meghibásodások esetén 0-24 óráig elérhető hibabejelentőnk áll az Ön rendelkezésére, ahol a lehető legrövidebb időn belül törekszünk a probléma elhárítására.

Cégünk természetesen rugalmas és alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ha különleges igényei vannak az érkezésünk időpontjával kapcsolatban, készek vagyunk eleget tenni. Akár a munkából való hazatérése után, akár a hétvégi munkavégzésről van szó, igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek, és megtalálni az Önnek legmegfelelőbb időpontot.

Igen, HajkON cégünk minden elvégzett munkára és beszerelt termékre törvényi garanciát vállal. A villanyszerelési munkákra vonatkozó normál garancián túl konkrét termékekre kiterjesztett jótállási feltételeket is kínálunk. Például a lámpákra 3 év garanciát adunk, míg a klímaberendezésekre 5 évre hosszabbodik a garancia.

Igen, cégünk a HajkON sro. készen áll a villanyszerelésre akkor is, ha nincs elkészített projektje. Gazdag tapasztalatunkra és az Ön egyedi igényeire alapozva minőségi és működőképes villanyszerelést vállalunk, amely minden igényt kielégít. Odafigyelünk a részletekre, és gondoskodunk arról, hogy minden munkát szakszerűen, a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak megfelelően végezzünk.

A mi értékeléseink

Miroslava Pázmany
Miroslava Pázmany
15. Apríl, 2024
Hajkon nám zabezpečoval kompletnú výmenu rozvodov elektriny a osvetlenia v byte. Odviedli veľmi kvalitnú prácu. Oceňujem promptný a individuálny prístup na základe požiadaviek zákazníka. Jednoznačne ich odporúčam!
Silvia Slušníková
Silvia Slušníková
15. Apríl, 2024
Ladislav Jesko
Ladislav Jesko
4. Apríl, 2024
Gergő Poscher
Gergő Poscher
22. Marec, 2024
Csilla Poscher
Csilla Poscher
22. Marec, 2024
Zoltan Kolev
Zoltan Kolev
20. Marec, 2024
Minden rendben volt
Peter Bana
Peter Bana
19. Marec, 2024
Balázs Bordács
Balázs Bordács
19. Marec, 2024
Veľká spokojnosť s firmou HajkON. Odborný a zároveň osobný prístup, ochota pomôcť a poradiť. Každú našu požiadavku bez problémov splnili na výbornú. Ak budete čokoľvek potrebovať v oblasti elektroinštalácie, odporúčam Vám aby ste sa pokojne obrátili na nich.
Bence Horváth
Bence Horváth
19. Marec, 2024
Spoločnosť HajkON má proaktívny a profesionálny prístup voči zákazníkom. Ich vynikajúca kvalita práce hovorí sama za seba. Ak uvažujete o inteligentných domácich systémoch alebo chcete modernizovať elektroinštaláciu, jednoznačne ich odporúčam!
Mária Pócs
Mária Pócs
6. Marec, 2024
Köszönöm a gyors hibaelhárítást, profi, megbízható munka.