Rólunk - HajkON

Rólunk

Minél tovább, annál nehezebb olyan szakembereket találni az elektromosság területén, akik jól és a határidőket betartva végzik el munkájukat. A HajkON hozzáértő és tanúsítványokkal rendelkező szakemberekből álló csapata a legújabb technológiákkal dolgozik és több éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos berendezések világában. Cégünk sokrétű szolgáltatásokat kínál a villanyszerelés, a légkondicionálás, a biztonsági rendszerek, a smart home és felülvizsgálatok területén. A csapat tagjai gazdag tapasztalataik egy részét külföldön szerezték, melyeket Komáromban és környékén kamatoztatnak, ahova innovációkat, emberközpontú hozzáállást, szakértelmet és profi csapatot hoznak. Cégünk az építkezés kezdetétől a használatbavételi eljárásig minden villanyszereléssel kapcsolatos munkálatot képes biztosítani.

Tulajdonképpen mi vagyunk azok, akik elsőként érkeznek egy építkezésre és egészen addig maradunk, míg az utolsó konnektor a helyére nem kerül.

Patrik Hajko,

a HajkON cég tulajdonosa

A szolgáltatások széles skálája és a nagy projektek mellett cégünk mikroszolgáltatásokkal is foglalkozik. “Amikor elkezdtem villanyszereléssel foglalkozni, megfogadtam, hogy én nem leszek olyan, aki csak a nagy megbízásokat hajszolja, ugyanis szeretek segíteni” – mondja Hajko Patrik. Ezért a cég elektromos berendezések javítását, kapcsolók cseréjét és kapcsolótáblák javítását is végzi.

Elektroinštalačné služby

Hajko Patrik a HajkON vállalatnál rendkívül fontosnak tartja a szakértelmet a villanyszerelés területén. Rendszeresen képzi magát s nem csak azért, hogy folyamatos újdonságokat tudjon hozni a villanyszerelés területén, de annak érdekében is, hogy lépést tudjon tartani a trendekkel és a lehető legmagasabb szintű biztonságot tudja nyújtani. Ez pedig csapata valamennyi tagjára is érvényes.

Szeretne rólunk többet tudni?

Hagyjon nekünk üzenetet űrlapunkon keresztül!

Hol mindenhol tevékenykedünk?

Csapatunk

Patrik Hajko

CEO, §24 felülvizsgálati technikus

Marietta

adminisztráció
számlák és pénzügyek

Lukáš

§23 villamosmérnöki tevékenység irányítása kapcsolótáblák specialistája

Zsolti

§22 független villanyszerelő

Peťo

§22 független villanyszerelő

Viktor

§22 független villanyszerelő